Besárgulás elleni hajfesték krém Fanola No Yellow Color S.1322 Intenzív Szuperszőkítő, 100ml

2,665.00Ft

Besárgulás elleni hajfesték krém Fanola No Yellow Color S.1322 Intenzív Szuperszőkítő, 100ml – 3158 Ft.; Gyártó: Fanola

Cikkszám: 3184b9866a55 Kategória: Címke:

Leírás

Vásároljon Besárgulás elleni hajfesték krém Fanola No Yellow Color S.1322 Intenzív Szuperszőkítő, 100ml terméket most jó áron online

Besárgulás elleni hajfesték krém Fanola No Yellow Color S.1322 Intenzív Szuperszőkítő, 100ml

Besárgulás elleni hajfesték krém Fanola No Yellow Color S.1322 Intenzív Szuperszőkítő, 100ml – 2665 Ft.; Gyártó: Fanola

Fizetési és szállítási módok

Kártyás fizetés online, vagy a rendeltetési helyre visszatérítés a választott terméknek megfelelően.

  • Szállítási költség: a rendelés teljesítési oldalán kerül kiszámításra, miután Ön átirányításra került az üzletbe, és miután a terméket kosárba helyezte, a szállítási költség megjelenik a vásárlás végén, ha a termék raktáron van online bolt.
  • Több száz termék részesül ingyenes kiszállításban, ha és ha a vásárlások értéke meghalad egy bizonyos összeget a kereskedőtől függően.
  • Fizetés előtt ellenőrizze a csomagot
  • Vásároljon a kártyával kamatmentes részletben (kártyától függően)

Futárral történő kézbesítés esetén a szállítási idő túlléphet a partner futárok rendeléseinek számától függően a COVID-19, omnicron idején vagy olyan ünnepek esetén, mint például karácsony, fekete péntek, húsvét, március 1., március 8., június 1, és így tovább

Termékgarancia a következőhöz: Besárgulás elleni hajfesték krém Fanola No Yellow Color S.1322 Intenzív Szuperszőkítő, 100ml

A garancia legalább 12 hónapig érvényes.

A terméket: esteto.hu

Visszaküldési feltételek

A fogyasztói jogokról szóló törvény szerinti visszaszolgáltatási jog a szakemberekkel kötött szerződésekben, valamint egyes normatív aktusok módosítására, kiegészítésére.

Frissítve: 01 11 2022

Jogi nyilatkozat

Ez az oldal nem tudja garantálni az oldalunkon megjelenített adatok teljes pontosságát, sem a beszállítók teljes körű tájékoztatását. Ebből adódóan a jelen oldal harmadik fél cégek promóterének jellegéből adódóan a platformon vagy az oldal bannerjein megjelenő információk és a kereskedő platformján megjelenő információk közötti eltérések esetén az utóbbiak lesznek túlsúlyban.

A forgalomba hozatalra, a termékek eredetiségére, valamint az értékesítéshez szükséges egyéb jogi lépésekre vonatkozó törvényi felhatalmazások kizárólag a szállítót illetik meg. A feltüntetett árak minden adót tartalmaznak, az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Személyes adatok feldolgozása

Ez az oldal nem tartalmazza a „Fiókom” címsort, nem kérünk személyes adatokat. Az oldal azonban nem használ személyes adatokat.

Ugyanabban a kategóriában, mint Besárgulás elleni hajfesték krém Fanola No Yellow Color S.1322 Intenzív Szuperszőkítő, 100ml

Más termékek Fanola