Borotvahab 2 az 1-ben Férfiaknak Agyaggal és Szibériai Cédrussal The Mammoth Natura Siberica, 150ml

2,961.00Ft

Borotvahab 2 az 1-ben Férfiaknak Agyaggal és Szibériai Cédrussal The Mammoth Natura Siberica, 150ml – 3257 Ft.; Gyártó: Natura Siberica

Cikkszám: 39dbb07a8bc1 Kategória: Címke:

Leírás

Itt van a(z) Borotvahab 2 az 1-ben Férfiaknak Agyaggal és Szibériai Cédrussal The Mammoth Natura Siberica, 150ml, most alacsony áron online

Borotvahab 2 az 1-ben Férfiaknak Agyaggal és Szibériai Cédrussal The Mammoth Natura Siberica, 150ml

Borotvahab 2 az 1-ben Férfiaknak Agyaggal és Szibériai Cédrussal The Mammoth Natura Siberica, 150ml – 2961 Ft.; Gyártó: Natura Siberica

Szállítási és fizetési módok

Kártyával fizet online, vagy a választott terméktől függően visszaküldi a visszatérítést.

  • Szállítási költség: a megrendelő oldalon az „üzletbe” gombra kattintás után kerül kiszámításra, és miután a terméket kosárba helyezte, a vásárlás végén megjelenik a szállítási ár.
  • Több ezer termék részesül ingyenes szállításban, de akkor is, ha vásárlásai értéke meghaladja az eladótól függően egy bizonyos összeget.
  • Fizetés előtt ellenőrizze a csomagot
  • Vásárlás bankkártyával kamatmentes részletben (kártyától függően)

Futáros kézbesítés esetén a szállítási idő túlléphet a partner futárok rendeléseinek számától függően a COVID-19, az Omnicron vagy az olyan ünnepek idején, mint a fekete péntek, karácsony, húsvét, március 1., március 8., június 1. stb.

A(z) Borotvahab 2 az 1-ben Férfiaknak Agyaggal és Szibériai Cédrussal The Mammoth Natura Siberica, 150ml termékgarancia feltételei

A garancia legalább 12 hónapig érvényes.

A terméket: esteto.hu

Visszaküldési feltételek

A fogyasztói jogokról szóló törvény szerinti visszaszolgáltatási jog a szakemberekkel kötött szerződésekben, valamint egyes normatív aktusok módosítására, kiegészítésére.

Frissítve: 01 11 2022

Jogi nyilatkozat

Ez az oldal nem tudja biztosítani az oldalon megjelenő adatok teljes pontosságát, sem a beszállítók teljes körű tájékoztatását. Emiatt a platform harmadik fél cégek promóterének jellegéből adódóan az oldalon megjelenő információk vagy az oldal hirdetései és a kereskedő platformján közzétett információk közötti nézeteltérés esetén az utóbbiak lesznek túlsúlyban.

A törvényes forgalomba hozatali engedélyek, a termékek eredetisége és a marketing egyéb kötelező jogi eljárásai a szállító kizárólagos felelőssége. A megjelenített árak minden adót tartalmaznak, az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Személyes adatok feldolgozása

Oldalunk nem tartalmazza a “Fiókom” területet, nem kérünk személyes adatokat. Ez az oldal azonban nem használ személyes adatokat.

Hasonló termékek Borotvahab 2 az 1-ben Férfiaknak Agyaggal és Szibériai Cédrussal The Mammoth Natura Siberica, 150ml

Tekintse meg a kínálat termékeit Natura Siberica