Fogkrém az Érzékeny Fogakra Kamilla, Szegfűszeg Kivonattal és Kalidenttel Ecodenta, 100ml

2,172.00Ft

Fogkrém az Érzékeny Fogakra Kamilla, Szegfűszeg Kivonattal és Kalidenttel Ecodenta, 100ml – 2566 Ft.; Gyártó: Ecodenta

Cikkszám: d2091706577a Kategória: Címke:

Leírás

Itt van a(z) Fogkrém az Érzékeny Fogakra Kamilla, Szegfűszeg Kivonattal és Kalidenttel Ecodenta, 100ml, most alacsony áron online

Fogkrém az Érzékeny Fogakra Kamilla, Szegfűszeg Kivonattal és Kalidenttel Ecodenta, 100ml

Fogkrém az Érzékeny Fogakra Kamilla, Szegfűszeg Kivonattal és Kalidenttel Ecodenta, 100ml – 2172 Ft.; Gyártó: Ecodenta

Szállítási és fizetési módok

Kártyával fizet online, vagy a választott terméktől függően visszaküldi a visszatérítést.

  • Szállítási költség: a megrendelő oldalon az „üzletbe” gombra kattintás után kerül kiszámításra, és miután a terméket kosárba helyezte, a vásárlás végén megjelenik a szállítási ár.
  • Több ezer termék részesül ingyenes szállításban, de akkor is, ha vásárlásai értéke meghaladja az eladótól függően egy bizonyos összeget.
  • Fizetés előtt ellenőrizze a csomagot
  • Vásárlás bankkártyával kamatmentes részletben (kártyától függően)

Futáros kézbesítés esetén a szállítási idő túlléphet a partner futárok rendeléseinek számától függően a COVID-19, az Omnicron vagy az olyan ünnepek idején, mint a fekete péntek, karácsony, húsvét, március 1., március 8., június 1. stb.

A(z) Fogkrém az Érzékeny Fogakra Kamilla, Szegfűszeg Kivonattal és Kalidenttel Ecodenta, 100ml termékgarancia feltételei

A garancia legalább 12 hónapig érvényes.

A terméket: esteto.hu

Visszaküldési feltételek

A fogyasztói jogokról szóló törvény szerinti visszaszolgáltatási jog a szakemberekkel kötött szerződésekben, valamint egyes normatív aktusok módosítására, kiegészítésére.

Frissítve: 01 11 2022

Jogi nyilatkozat

Ez az oldal nem tudja biztosítani az oldalon megjelenő adatok teljes pontosságát, sem a beszállítók teljes körű tájékoztatását. Emiatt a platform harmadik fél cégek promóterének jellegéből adódóan az oldalon megjelenő információk vagy az oldal hirdetései és a kereskedő platformján közzétett információk közötti nézeteltérés esetén az utóbbiak lesznek túlsúlyban.

A törvényes forgalomba hozatali engedélyek, a termékek eredetisége és a marketing egyéb kötelező jogi eljárásai a szállító kizárólagos felelőssége. A megjelenített árak minden adót tartalmaznak, az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Személyes adatok feldolgozása

Oldalunk nem tartalmazza a “Fiókom” területet, nem kérünk személyes adatokat. Ez az oldal azonban nem használ személyes adatokat.

További ehhez hasonló termékek Fogkrém az Érzékeny Fogakra Kamilla, Szegfűszeg Kivonattal és Kalidenttel Ecodenta, 100ml

További termékek innen Ecodenta