Gél Intim Higiéniához Echinaceával, Zsályával és 11 Gyógynövénnyel Faviintim Favisan, 250ml

2,172.00Ft

Gél Intim Higiéniához Echinaceával, Zsályával és 11 Gyógynövénnyel Faviintim Favisan, 250ml – 2764 Ft.; Gyártó: Favisan

Cikkszám: 4a780d110a6b Kategória: Címke:

Leírás

Vásároljon Gél Intim Higiéniához Echinaceával, Zsályával és 11 Gyógynövénnyel Faviintim Favisan, 250ml terméket jó áron online

Gél Intim Higiéniához Echinaceával, Zsályával és 11 Gyógynövénnyel Faviintim Favisan, 250ml

Gél Intim Higiéniához Echinaceával, Zsályával és 11 Gyógynövénnyel Faviintim Favisan, 250ml – 2172 Ft.; Gyártó: Favisan

Szállítási és fizetési módok

Ön online fizet kártyájával, a választott terméktől függően visszatérítés esetén.

  • Szállítási költség: az üzletbe való átirányítást követően kerül kiszámításra a rendelés teljesítési oldalán, és a termék kosárba helyezése után a szállítási költség csak akkor jelenik meg a vásárlás végén, ha a termék raktáron van az online áruház.
  • Több száz termék részesülhet ingyenes kiszállításban, de akkor is, ha vásárlásai értéke meghaladja az eladótól függően egy bizonyos összeget.
  • Fizetés előtt ellenőrizze a csomagot
  • Vásárlás bankkártyával kamatmentes részletben (kártyától függően)

Futáros kézbesítések esetén a szállítási határidők túlléphetnek a partner futárok rendeléseinek számától függően a COVID-19, Omnicron vagy ünnepnapokon, például karácsony, fekete péntek, húsvét, március 1., március 8., június 1. stb.

Termékgarancia a következőhöz: Gél Intim Higiéniához Echinaceával, Zsályával és 11 Gyógynövénnyel Faviintim Favisan, 250ml

Minimum 12 hónap garancia.

Termék a következőtől: esteto.hu

Vissza

A fogyasztói jogokról szóló törvény szerinti visszaszolgáltatási jog a szakemberekkel kötött szerződésekben, valamint egyes normatív aktusok módosítására, kiegészítésére.

Frissítve: 01 11 2022

Jogi nyilatkozat

Ez a webhely nem tudja garantálni az ezen az oldalon megjelenített adatok teljes pontosságát, sem a kereskedők teljes körű adatszolgáltatását. Ebből adódóan a platform harmadik felek promóterének jellegéből adódóan az ezen az oldalon, illetve az oldal hirdetései és a kereskedő honlapján megjelenő adatok közötti eltérések esetén az utóbbiak lesznek túlsúlyban.

A forgalomba hozatal törvényes felhatalmazása, a termékek eredetisége, valamint az értékesítéshez szükséges egyéb jogi lépések a szállító kizárólagos felelőssége. A feltüntetett árak minden adót, az ÁFA-t tartalmazzák.

Személyes adatok feldolgozása

A platform nem tartalmazza a „Fiókom” területet, nem kérünk személyes adatokat. Ez az oldal azonban nem kezel személyes adatokat.

További ehhez hasonló termékek Gél Intim Higiéniához Echinaceával, Zsályával és 11 Gyógynövénnyel Faviintim Favisan, 250ml

Fedezzen fel több terméket Favisan