Hajhullás Elleni Sampon Bojtorjánnal és Csalánnal Agafia Nagymama Receptjei, 260 ml

1,481.00Ft

Hajhullás Elleni Sampon Bojtorjánnal és Csalánnal Agafia Nagymama Receptjei, 260 ml – 1481 Ft.; Gyártó: Retetele Bunicii Agafia

Cikkszám: 94ef1104bf83 Kategória: Címke:

Leírás

Itt van a(z) Hajhullás Elleni Sampon Bojtorjánnal és Csalánnal Agafia Nagymama Receptjei, 260 ml, most alacsony áron online

Hajhullás Elleni Sampon Bojtorjánnal és Csalánnal Agafia Nagymama Receptjei, 260 ml

Hajhullás Elleni Sampon Bojtorjánnal és Csalánnal Agafia Nagymama Receptjei, 260 ml – 1481 Ft.; Gyártó: Retetele Bunicii Agafia

Szállítási és fizetési módok

Kártyával fizet online, vagy a választott terméktől függően visszaküldi a visszatérítést.

  • Szállítási költség: a megrendelő oldalon az „üzletbe” gombra kattintás után kerül kiszámításra, és miután a terméket kosárba helyezte, a vásárlás végén megjelenik a szállítási ár.
  • Több ezer termék részesül ingyenes szállításban, de akkor is, ha vásárlásai értéke meghaladja az eladótól függően egy bizonyos összeget.
  • Fizetés előtt ellenőrizze a csomagot
  • Vásárlás bankkártyával kamatmentes részletben (kártyától függően)

Futáros kézbesítés esetén a szállítási idő túlléphet a partner futárok rendeléseinek számától függően a COVID-19, az Omnicron vagy az olyan ünnepek idején, mint a fekete péntek, karácsony, húsvét, március 1., március 8., június 1. stb.

A(z) Hajhullás Elleni Sampon Bojtorjánnal és Csalánnal Agafia Nagymama Receptjei, 260 ml termékgarancia feltételei

A garancia legalább 12 hónapig érvényes.

A terméket: esteto.hu

Visszaküldési feltételek

A fogyasztói jogokról szóló törvény szerinti visszaszolgáltatási jog a szakemberekkel kötött szerződésekben, valamint egyes normatív aktusok módosítására, kiegészítésére.

Frissítve: 15 06 2022

Jogi nyilatkozat

Ez az oldal nem tudja biztosítani az oldalon megjelenő adatok teljes pontosságát, sem a beszállítók teljes körű tájékoztatását. Emiatt a platform harmadik fél cégek promóterének jellegéből adódóan az oldalon megjelenő információk vagy az oldal hirdetései és a kereskedő platformján közzétett információk közötti nézeteltérés esetén az utóbbiak lesznek túlsúlyban.

A törvényes forgalomba hozatali engedélyek, a termékek eredetisége és a marketing egyéb kötelező jogi eljárásai a szállító kizárólagos felelőssége. A megjelenített árak minden adót tartalmaznak, az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Személyes adatok feldolgozása

Oldalunk nem tartalmazza a “Fiókom” területet, nem kérünk személyes adatokat. Ez az oldal azonban nem használ személyes adatokat.

olyan termékek, mint Hajhullás Elleni Sampon Bojtorjánnal és Csalánnal Agafia Nagymama Receptjei, 260 ml

További termékek Retetele Bunicii Agafia