Javító Sampon Száraz vagy Sérült Hajra Arctic Rose Copenhagen Natura Siberica, 400ml

2,862.00Ft

Javító Sampon Száraz vagy Sérült Hajra Arctic Rose Copenhagen Natura Siberica, 400ml – 3158 Ft.; Gyártó: Natura Siberica

Cikkszám: 0c6dd9779997 Kategória: Címke:

Leírás

Vásároljon Javító Sampon Száraz vagy Sérült Hajra Arctic Rose Copenhagen Natura Siberica, 400ml terméket jó áron online

Javító Sampon Száraz vagy Sérült Hajra Arctic Rose Copenhagen Natura Siberica, 400ml

Javító Sampon Száraz vagy Sérült Hajra Arctic Rose Copenhagen Natura Siberica, 400ml – 2862 Ft.; Gyártó: Natura Siberica

Szállítási és fizetési módok

Ön online fizet kártyájával, a választott terméktől függően visszatérítés esetén.

  • Szállítási költség: az üzletbe való átirányítást követően kerül kiszámításra a rendelés teljesítési oldalán, és a termék kosárba helyezése után a szállítási költség csak akkor jelenik meg a vásárlás végén, ha a termék raktáron van az online áruház.
  • Több száz termék részesülhet ingyenes kiszállításban, de akkor is, ha vásárlásai értéke meghaladja az eladótól függően egy bizonyos összeget.
  • Fizetés előtt ellenőrizze a csomagot
  • Vásárlás bankkártyával kamatmentes részletben (kártyától függően)

Futáros kézbesítések esetén a szállítási határidők túlléphetnek a partner futárok rendeléseinek számától függően a COVID-19, Omnicron vagy ünnepnapokon, például karácsony, fekete péntek, húsvét, március 1., március 8., június 1. stb.

Termékgarancia a következőhöz: Javító Sampon Száraz vagy Sérült Hajra Arctic Rose Copenhagen Natura Siberica, 400ml

Minimum 12 hónap garancia.

Termék a következőtől: esteto.hu

Vissza

A fogyasztói jogokról szóló törvény szerinti visszaszolgáltatási jog a szakemberekkel kötött szerződésekben, valamint egyes normatív aktusok módosítására, kiegészítésére.

Frissítve: 01 11 2022

Jogi nyilatkozat

Ez a webhely nem tudja garantálni az ezen az oldalon megjelenített adatok teljes pontosságát, sem a kereskedők teljes körű adatszolgáltatását. Ebből adódóan a platform harmadik felek promóterének jellegéből adódóan az ezen az oldalon, illetve az oldal hirdetései és a kereskedő honlapján megjelenő adatok közötti eltérések esetén az utóbbiak lesznek túlsúlyban.

A forgalomba hozatal törvényes felhatalmazása, a termékek eredetisége, valamint az értékesítéshez szükséges egyéb jogi lépések a szállító kizárólagos felelőssége. A feltüntetett árak minden adót, az ÁFA-t tartalmazzák.

Személyes adatok feldolgozása

A platform nem tartalmazza a „Fiókom” területet, nem kérünk személyes adatokat. Ez az oldal azonban nem kezel személyes adatokat.

Ugyanabban a kategóriában, mint Javító Sampon Száraz vagy Sérült Hajra Arctic Rose Copenhagen Natura Siberica, 400ml

További termékek Natura Siberica