Természetes Folyékony Szappan Naranccsal, Citrommal és Grépfrúttal Biobaza, 300 ml

1,876.00Ft

Természetes Folyékony Szappan Naranccsal, Citrommal és Grépfrúttal Biobaza, 300 ml – 2073 Ft.; Gyártó: Biobaza

Cikkszám: 2625640cb3ed Kategória: Címke:

Leírás

Vásároljon Természetes Folyékony Szappan Naranccsal, Citrommal és Grépfrúttal Biobaza, 300 ml terméket most jó áron online

Természetes Folyékony Szappan Naranccsal, Citrommal és Grépfrúttal Biobaza, 300 ml

Természetes Folyékony Szappan Naranccsal, Citrommal és Grépfrúttal Biobaza, 300 ml – 1876 Ft.; Gyártó: Biobaza

Fizetési és szállítási módok

Kártyás fizetés online, vagy a rendeltetési helyre visszatérítés a választott terméknek megfelelően.

  • Szállítási költség: a rendelés teljesítési oldalán kerül kiszámításra, miután Ön átirányításra került az üzletbe, és miután a terméket kosárba helyezte, a szállítási költség megjelenik a vásárlás végén, ha a termék raktáron van online bolt.
  • Több száz termék részesül ingyenes kiszállításban, ha és ha a vásárlások értéke meghalad egy bizonyos összeget a kereskedőtől függően.
  • Fizetés előtt ellenőrizze a csomagot
  • Vásároljon a kártyával kamatmentes részletben (kártyától függően)

Futárral történő kézbesítés esetén a szállítási idő túlléphet a partner futárok rendeléseinek számától függően a COVID-19, omnicron idején vagy olyan ünnepek esetén, mint például karácsony, fekete péntek, húsvét, március 1., március 8., június 1, és így tovább

Termékgarancia a következőhöz: Természetes Folyékony Szappan Naranccsal, Citrommal és Grépfrúttal Biobaza, 300 ml

A garancia legalább 12 hónapig érvényes.

A terméket: esteto.hu

Visszaküldési feltételek

A fogyasztói jogokról szóló törvény szerinti visszaszolgáltatási jog a szakemberekkel kötött szerződésekben, valamint egyes normatív aktusok módosítására, kiegészítésére.

Frissítve: 15 07 2022

Jogi nyilatkozat

Ez az oldal nem tudja garantálni az oldalunkon megjelenített adatok teljes pontosságát, sem a beszállítók teljes körű tájékoztatását. Ebből adódóan a jelen oldal harmadik fél cégek promóterének jellegéből adódóan a platformon vagy az oldal bannerjein megjelenő információk és a kereskedő platformján megjelenő információk közötti eltérések esetén az utóbbiak lesznek túlsúlyban.

A forgalomba hozatalra, a termékek eredetiségére, valamint az értékesítéshez szükséges egyéb jogi lépésekre vonatkozó törvényi felhatalmazások kizárólag a szállítót illetik meg. A feltüntetett árak minden adót tartalmaznak, az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Személyes adatok feldolgozása

Ez az oldal nem tartalmazza a „Fiókom” címsort, nem kérünk személyes adatokat. Az oldal azonban nem használ személyes adatokat.

Ugyanaz Természetes Folyékony Szappan Naranccsal, Citrommal és Grépfrúttal Biobaza, 300 ml

További termékek Biobaza