Természetes Tisztító Balzsam Teafa Kivonattal Zsíros Korpás Hajra Faith in Nature, 400 ml

2,961.00Ft

Természetes Tisztító Balzsam Teafa Kivonattal Zsíros Korpás Hajra Faith in Nature, 400 ml – 3455 Ft.; Gyártó: Faith in Nature

Cikkszám: 8599ad24481b Kategória: Címke:

Leírás

Vásároljon Természetes Tisztító Balzsam Teafa Kivonattal Zsíros Korpás Hajra Faith in Nature, 400 ml terméket jó áron online

Természetes Tisztító Balzsam Teafa Kivonattal Zsíros Korpás Hajra Faith in Nature, 400 ml

Természetes Tisztító Balzsam Teafa Kivonattal Zsíros Korpás Hajra Faith in Nature, 400 ml – 2961 Ft.; Gyártó: Faith in Nature

Szállítási és fizetési módok

Ön online fizet kártyájával, a választott terméktől függően visszatérítés esetén.

  • Szállítási költség: az üzletbe való átirányítást követően kerül kiszámításra a rendelés teljesítési oldalán, és a termék kosárba helyezése után a szállítási költség csak akkor jelenik meg a vásárlás végén, ha a termék raktáron van az online áruház.
  • Több száz termék részesülhet ingyenes kiszállításban, de akkor is, ha vásárlásai értéke meghaladja az eladótól függően egy bizonyos összeget.
  • Fizetés előtt ellenőrizze a csomagot
  • Vásárlás bankkártyával kamatmentes részletben (kártyától függően)

Futáros kézbesítések esetén a szállítási határidők túlléphetnek a partner futárok rendeléseinek számától függően a COVID-19, Omnicron vagy ünnepnapokon, például karácsony, fekete péntek, húsvét, március 1., március 8., június 1. stb.

Termékgarancia a következőhöz: Természetes Tisztító Balzsam Teafa Kivonattal Zsíros Korpás Hajra Faith in Nature, 400 ml

Minimum 12 hónap garancia.

Termék a következőtől: esteto.hu

Vissza

A fogyasztói jogokról szóló törvény szerinti visszaszolgáltatási jog a szakemberekkel kötött szerződésekben, valamint egyes normatív aktusok módosítására, kiegészítésére.

Frissítve: 01 11 2022

Jogi nyilatkozat

Ez a webhely nem tudja garantálni az ezen az oldalon megjelenített adatok teljes pontosságát, sem a kereskedők teljes körű adatszolgáltatását. Ebből adódóan a platform harmadik felek promóterének jellegéből adódóan az ezen az oldalon, illetve az oldal hirdetései és a kereskedő honlapján megjelenő adatok közötti eltérések esetén az utóbbiak lesznek túlsúlyban.

A forgalomba hozatal törvényes felhatalmazása, a termékek eredetisége, valamint az értékesítéshez szükséges egyéb jogi lépések a szállító kizárólagos felelőssége. A feltüntetett árak minden adót, az ÁFA-t tartalmazzák.

Személyes adatok feldolgozása

A platform nem tartalmazza a „Fiókom” területet, nem kérünk személyes adatokat. Ez az oldal azonban nem kezel személyes adatokat.

ugyanaz Természetes Tisztító Balzsam Teafa Kivonattal Zsíros Korpás Hajra Faith in Nature, 400 ml

További termékek innen Faith in Nature