Tisztító Micelláris Víz – Alfaparf T.e.N. Face Harmony 3in1 Bi-phase Micellar Water – Impure Skin, 200 ml

5,034.00Ft

Tisztító Micelláris Víz – Alfaparf T.e.N. Face Harmony 3in1 Bi-phase Micellar Water – Impure Skin, 200 ml – 5922 Ft.; Gyártó: T. e. N.

Cikkszám: 9b40b8478037 Kategória: Címke:

Leírás

Vásároljon Tisztító Micelláris Víz – Alfaparf T.e.N. Face Harmony 3in1 Bi-phase Micellar Water – Impure Skin, 200 ml terméket jó áron online

Tisztító Micelláris Víz – Alfaparf T.e.N. Face Harmony 3in1 Bi-phase Micellar Water – Impure Skin, 200 ml

Tisztító Micelláris Víz – Alfaparf T.e.N. Face Harmony 3in1 Bi-phase Micellar Water – Impure Skin, 200 ml – 5034 Ft.; Gyártó: T. e. N.

Szállítási és fizetési módok

Ön online fizet kártyájával, a választott terméktől függően visszatérítés esetén.

  • Szállítási költség: az üzletbe való átirányítást követően kerül kiszámításra a rendelés teljesítési oldalán, és a termék kosárba helyezése után a szállítási költség csak akkor jelenik meg a vásárlás végén, ha a termék raktáron van az online áruház.
  • Több száz termék részesülhet ingyenes kiszállításban, de akkor is, ha vásárlásai értéke meghaladja az eladótól függően egy bizonyos összeget.
  • Fizetés előtt ellenőrizze a csomagot
  • Vásárlás bankkártyával kamatmentes részletben (kártyától függően)

Futáros kézbesítések esetén a szállítási határidők túlléphetnek a partner futárok rendeléseinek számától függően a COVID-19, Omnicron vagy ünnepnapokon, például karácsony, fekete péntek, húsvét, március 1., március 8., június 1. stb.

Termékgarancia a következőhöz: Tisztító Micelláris Víz – Alfaparf T.e.N. Face Harmony 3in1 Bi-phase Micellar Water – Impure Skin, 200 ml

Minimum 12 hónap garancia.

Termék a következőtől: esteto.hu

Vissza

A fogyasztói jogokról szóló törvény szerinti visszaszolgáltatási jog a szakemberekkel kötött szerződésekben, valamint egyes normatív aktusok módosítására, kiegészítésére.

Frissítve: 01 11 2022

Jogi nyilatkozat

Ez a webhely nem tudja garantálni az ezen az oldalon megjelenített adatok teljes pontosságát, sem a kereskedők teljes körű adatszolgáltatását. Ebből adódóan a platform harmadik felek promóterének jellegéből adódóan az ezen az oldalon, illetve az oldal hirdetései és a kereskedő honlapján megjelenő adatok közötti eltérések esetén az utóbbiak lesznek túlsúlyban.

A forgalomba hozatal törvényes felhatalmazása, a termékek eredetisége, valamint az értékesítéshez szükséges egyéb jogi lépések a szállító kizárólagos felelőssége. A feltüntetett árak minden adót, az ÁFA-t tartalmazzák.

Személyes adatok feldolgozása

A platform nem tartalmazza a „Fiókom” területet, nem kérünk személyes adatokat. Ez az oldal azonban nem kezel személyes adatokat.

A tartományból Tisztító Micelláris Víz – Alfaparf T.e.N. Face Harmony 3in1 Bi-phase Micellar Water – Impure Skin, 200 ml

Más termékek T. e. N.